Necto har vokseværk og udvider teamet!

Dato

Vi er superglade og stolte over, at Eva Jakobsen og Christian Døsing Sørensen begge har takket ja til at blive en del af holdet i Necto! Begge tiltræder den 1. november.
 
Eva er en særdeles erfaren, engageret og engagerende udviklingskonsulent, underviser, oplægsholder og facilitator. Med mere en 15 års erfaring som arbejdsmiljø/arbejdslivskonsulent, har hun arbejdet med at skabe og bygge arbejdslivsindsatser op fra bunden bl.a. i regi af Dansk Journalistforbund og IDA. Eva ved, hvordan man omsætter viden til virksomheders virkelighed og kan afkode hvad medarbejdere og ledere har brug for i bestræbelserne på at øge trivsel og arbejde med mental sundhed. Og snart folder hun sine evner ud til gavn for Necto og vores samarbejdspartnere.
 
Christian har de seneste 5 år fungeret som bindeled til mere end 50 partnere i spidsen for Indenrigs- og Sundhedsministeriets partnerskab Sammen om Mental Sundhed, der bl.a. tæller arbejdsmarkedets parter, forsikrings- og pensionsselskaber, forskningsinstitutioner, nationale myndigheder og interesseorganisationer, der beskæftiger sig med mental sundhed i arbejdslivet. Necto får med Christian en stærk kommunikator med omfattende erfaring på sundheds- og arbejdsmiljøområdet bl.a. med at formidle om, udvikle, gennemføre og evaluere talrige innovative indsatser inden for mental sundhed i arbejdslivet, og så har han et unikt indblik i de mere end 400 konkrete, arbejdspladsnære redskaber, som partnerskabet har samlet sammen.

Velkommen til begge 2 !!

Flere
nyheder